Winterbanden herinnering app: een handig persoonlijk hulpmiddel

De winter staat weer voor de deur en dus is het weer tijd voor winterbanden. Wanneer moet mijn auto aan winterbanden? Met de app Winterbanden herinnering sta je niet meer voor verrassingen. De applicatie houdt rekening met verschillende factoren om zo je juist te adviseren.

Winterbanden herinnering app

Met de app Winterbanden Herinnering word je herinnerd wanneer je de banden het beste kunt wisselen. Zo sta je niet meer voor verrassingen met je auto. Deze applicatie geeft je op een handige manier notificaties en houdt daarbij rekening met bepaalde factoren waardoor de app ook nog eens persoonlijk is. Je kunt zelf de locatie instellen zodat er voor de specifieke locatie naar de weersverwachting wordt gekeken.

Standaard staat de app ingesteld dat je een notificatie krijgt wanneer het onder de zeven graden wordt. Wanneer het boven de zeven graden wordt krijg je een melding voor zomerbanden. Je kunt ervoor kiezen om de app iedere dag een automatische controle uit te laten voeren of dit handmatig te doen door de app te openen en te kiezen voor ‘geef advies’.

Winterbanden herinnering is een simpele app met alleen de instellingen die nodig zijn. Een handige app voor deze tijd van het jaar. Downloaden kan via onderstaande button uit de Play Store.

Winterbanden Herinnering
Winterbanden Herinnering
Ontwikkelaar: AppStonished
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel