United Wardrobe app: de marktplaats voor (tweedehands) kleding, schoenen en accessoires

De app United Wardrobe is eigenlijk de Marktplaats voor kleding, schoenen en accessoires. Je kunt met deze applicatie niet alleen je eigen kledingkast opruimen, je kunt hem ook weer vullen met leuke dingetjes die je tegenkomt in de app. De app heeft een flink aantal gebruikers, dus er zit vast wel wat voor je tussen.

United Wardrobe app

Als je de app voor de eerste keer opstart en bent ingelogd wordt er als eerst gevraagd of je geïnteresseerd bent in mannen- of vrouwenkleding. Vervolgens vul je de maat van kleding en schoenen in. Daarna kan je aangeven waar je het meest in geïnteresseerd bent of de stap overslaan.
Als dit is gedaan krijgen je een gepersonaliseerde pagina.

United Wardrobe app

In de app is het mogelijk om eigen kleding toe te voegen. Van de prijs waarvoor je het product wilt verkopen ontvang je zelf 90 procent. Verder kan je het artikel zo compleet mogelijk maken door de categorie in te vullen, maar ook de maat, kleur, het merk en ga zo maar door.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een product dat iemand verkoopt, kun je of het product meteen kopen of erop bieden. Ook is het mogelijk om een product aan je favorieten toe te voegen zodat je het later makkelijk terug kunt vinden en beslissen om te kopen. Het product kan je ook delen via andere apps. Als je verder naar onder kijkt op de pagina zie je ook andere producten die dezelfde verkoper aanbied en kan je korting krijgen door te combineren.

United Wardrobe app

Wat een verkoper wel betrouwbaar maakt is het aantal sterren door reviews die bij het account staan. Andere handige dingen zijn, dat je kunt zien hoe vaak een product is bekeken of als favoriet is toegevoegd. Verder is het ook mogelijk om elkaar te volgen zodat je makkelijk op de hoogte blijft en kunt zien als een verkoper nieuwe producten toevoegt. Heb je kleren die je wilt verkopen, dan is het de moeite waard om de app eens te proberen.

Downloaden

Je kunt de United Wardrobe app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel