Updown Fitness: een erg uitgebreide fitness-app

Met Updown Fitness heb je een uitgebreide keuze aan work-outs. De applicatie omschrijft zichzelf als een personal trainer die je helpt met het uitvoeren van de juiste work-out. Updown Fitness is geschikt voor zowel de beginneling als de gevorderde sporter.

Updown Fitness

Als je opzoek bent naar een complete fitness app dan is Updown Fitness een aanrader. Updown Fitness is een sport-applicatie die je voorziet van uitgebreide work-outs en oefeningen. Je kunt hiervan de instellingen wijzigen en ook vrienden uitdagen voor verschillende work-outs.

Work-outs

Je hebt de keuze uit vijf verschillende categorieën. Je kunt kiezen uit cardio, kracht, combinatie van cardio en kracht (cross), strength en stretch. Hierbij wordt ook aangegeven of je er extra materiaal voor nodig hebt om de work-out uit te voeren en kun je aangeven of je de work-out thuis uit gaat voeren of bij de sportschool.

Wanneer je een work-out sessie hebt gekozen kun je de aantal keren dat je een bepaalde oefening uit wilt voeren nog aanpassen. Ook kun je een voorbeeld bekijken hoe een bepaalde oefening uitgevoerd dient te worden. Door het uitvoeren van oefeningen krijg je punten.

Vrienden

Je hebt ook de mogelijkheid om vrienden toe te voegen en vervolgens uit te dagen, hier kun je ook punten mee verdienen en verschillende levels van de work-out beschikbaar maken. Ook is er een overzicht van je vrienden wie de meeste punten heeft verdiend met work-outs. Er zijn meer dan 1500 oefeningen beschikbaar waardoor de app lang interessant blijft.

Downloaden

Updown Fitness is gratis en zonder in-app aankopen te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel