Walli: een uitgebreide wallpaper-app waarmee je alle kanten op kunt

Als je in de Google Play Store op zoek gaat naar wallpaper-apps dan zie je door de bomen het bos niet meer. Walli is echter niet zomaar een app om een nieuwe achtergrond te kiezen. Het zit vol mogelijkheden.

Walli app

Walli is een wallpaper-app die meer opties heeft dan andere vergelijkbare applicaties. Er zit een hele community omheen waarbij iedereen zijn steentje bij kan dragen door een wallpaper toe te voegen. In de Walli app vind je een groot aanbod achtergronden, in hoge kwaliteit. Iedere kunstenaar heeft een eigen stijl, die je ook terug kunt vinden in de app. Dit betekent niet dat je alleen maar illustraties ziet, want er zijn ook genoeg foto’s te vinden in Walli.

Walli app

Meer mogelijkheden

Wanneer je je inlogt met een gratis Walli account krijg je nog meer mogelijkheden tot je beschikking. Je kunt dan foto’s toevoegen aan de playlist, waarbij de app om de eigen gekozen tijd de wallpaper van je smartphone automatisch aanpast. Met een account kun je ook Walli Artist worden en je eigen meesterwerken met de rest van de wereld delen.

Walli app

Ben je op zoek naar een achtergrond, dan kun je gebruik maken van verschillende opties. Je kunt op speurtocht gaan door de verschillende categorieën, de zoekfunctie gebruiken of zien welke recent zijn toegevoegd, of populair zijn. Vanuit de Walli app kun je direct de desbetreffende wallpaper downloaden of direct instellen als wallpaper. Ook kun je het andere werk van de maker bekijken.

Walli wallpaper-app

Downloaden

Je kunt Walli gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Zo af en toe verschijnt er een advertentie.

Achtergronden - Walli
Achtergronden - Walli
Ontwikkelaar: Tap-Mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel