WebCams: alle livestreams van over de hele wereld in één app

Voor de liefhebbers van livestreams van steden en (natuur-)gebieden is er een handige app waarin webcam livestreams te vinden zijn van over heel de wereld. Het gaat om de app WebCams. Zo heb je altijd de livestreams bij de hand en kan je altijd even wegdromen bij wellicht je nieuwe vakantieplekje?

WebCams app

De app WebCams geeft je de mogelijkheid om waar en wanneer je maar wilt livestreams te bekijken. In het menu kun je kiezen om een overzicht te krijgen van populaire webcam livestreams. Je krijgt dan een overzicht te zien en kunt vervolgens kiezen om de livestream te starten. Belangrijk aan de app is dat livestreams veel data verbruiken, dus het gebruik via WiFi is aan te raden. Om het dataverbruik wat te verminderen kun je via de instellingen aangeven dat er geen preview zichtbaar hoeft te zijn.

Er zijn verschillende opties om een webcam livestream te zoeken. Zo kun je een stad, land of gebied ingeven en krijg je de resultaten uit je zoekopdracht. Verder zijn er nog verschillende instellingen om te voorkomen dat je screen gedimd wordt en bijvoorbeeld of de stream automatisch vernieuwd.

Je kunt in de app een bepaalde stream toevoegen aan je favorieten, delen, het weer of de kaart bekijken. De app werkt vlot alleen duurt de preview van de webcams soms wat langer als je snel naar beneden scrollt. Daarnaast is de applicatie vormgegeven in Material Design.

Downloaden

Je kunt de app WebCams gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

WebCams
WebCams
Ontwikkelaar: Tomáš Valenta
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel