WeightFit: hou je gewicht in de gaten met deze handige app

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat doen we traditioneel gezien met goede voornemens. Een nieuw jaar met hopelijk allemaal leuke dingen, nieuwe uitdagingen en fantastische ervaringen. WeightFit kan je helpen met je goede voornemens.

WeightFit

Helaas moeten we vaak constateren dat ons gewicht door de feestdagen toch iets is toegenomen. Of je bent al langere tijd aan het struggelen met je gewicht en besluit in het nieuwe jaar dat er toch echt iets aan moet gebeuren. En misschien word het net iets makkelijker voor je met de app WeightFit.

Logboek

WeightFit is eigenlijk een soort logboek waarin je heel eenvoudig je gewicht kunt bijhouden. Je voert gewoon op regelmatige basis je gewicht in en de app houdt een lijst bij met de gegevens. Deze gegevens zijn tevens in een grafiek zichtbaar te maken voor verschillende periodes. Hierdoor krijg je een mooi overzicht met wat je de afgelopen tijd bereikt hebt.

Doordat je regelmatig je gewicht invult kan een neerwaartse grafiek een motiverende werking hebben waardoor je je doel zeker gaat halen. Het is echter wel van belang dat je niet doordraaft en zeker niet ineens dagelijks op de weegschaal gaat staan. Het leuke aan deze app is ook dat je hem kunt koppelen aan Google Fit en de gegevens hierdoor in beide richtingen kunt synchroniseren.

Gratis motivatie

Als je van plan bent om in het nieuwe jaar fanatiek te gaan sporten en eindelijk actie te gaan ondernemen in strijd met de kilo’s, moet je zeker deze app installeren. Download de app nu gratis via de Google Play Store. Dit kan via onderstaande button.

WeightFit - Gewicht bijhouden
WeightFit - Gewicht bijhouden
Ontwikkelaar: Appovo
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel