YuBrowser: internetten met extra functies en een adblocker

Mijn telefoon is vaak gewoon mijn vervanging voor de computer, en dus is een goede browser ook van belang. Als je in de Google Play Store gaat zoeken naar browsers dan ben je wel even bezig om ze allemaal te bekijken. Maar inmiddels heb ik er een gevonden die ik wel aan durf te raden: YuBrowser.

YU Browser

Google Chrome staat op bijna elke Android telefoon geïnstalleerd. Google Chrome is gebaseerd op Chromium, het open source platform van de browser. Dit is ook waar de YuBrowser op gebaseerd is, met de nodige aanpassingen door het Code Aurora Forum (CAF), ofwel Qualcomm. Dit om de browser nog sneller te maken en een adblocker in te bouwen.

Adblocker

Een browser is natuurlijk gewoon een browser, dus dat is dan ook precies wat YuBrowser biedt. Met de ingebouwde adblocker, iets wat je haast bij geen enkele andere browser in de Play Store ziet, heb je geen gedoe met pop-up advertenties of gewoon advertenties in het algemeen, gewoon installeren en internetten zonder reclames. Deze functie werkt alleen als je een smartphone met een Qualcomm processor hebt, als je dit niet weet kan je hem gewoon installeren om te bekijken of hij werkt.

YuBrowser biedt verder nog de synchronisatie-functie van Google voor opgeslagen wachtwoorden, bladwijzers en browsergeschiedenis. Let erop dat je hiervoor wel toestemming moest geven dat de app je contacten kan lezen. Dit betekent niet dat de app je contacten leest, maar dit is de enige manier waarop YuBrowser bij je Google-account kan aankloppen.

Downloaden

De app is te downloaden in de Google Play Store en wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste patches van Chromium en Qualcomm.

YuBrowser - Fast, Filters Ads
YuBrowser - Fast, Filters Ads
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel