1 april 2018: Dit zijn de beste grappen van Google en meer uit de techwereld

Op 1 april gaan diverse merken en bedrijven los met hun grappen. Niet bij iedereen lukt dit even goed, maar vooral de grotere spelers zijn toch wel sterk met hun grappen. We zetten een overzicht voor je klaar met de meest interessante grappen.

1 april grappen 2018

Vorig jaar gingen veel bedrijven los op 1 april, en ook dit jaar hebben verschillende partijen weer hun lolbroek aangetrokken en alles uit de kast gehaald.

We schreven vanmorgen al over ‘Waar is Wally?‘ in Google Maps en over de Flirtmeister, waarmee je met anderen kunt flirten in de file via de app van Flitsmeister. Er is nog meer te melden, waarvan we een selectie voor je hieronder hebben klaargezet.

Dit artikel zal met regelmaat bijgewerkt worden.

Pokémon Go

Er komt volgens ontwikkelaar Niantic een nieuwe versie aan van Pokémon Go. Het gaat om een 8-bits graphics variant op het bekende augmented reality spel.

Pokemon Go 1 april 8 bit

Google Files Go

Volgens Google moet het maar eens afgelopen zijn met die slechte grappen. Hiervoor wordt de bestandsbeheerder Google Files Go uitgebreid met een ‘Bad Joke Detector’. Hiermee wordt je telefoon gescand op slechte grappen, en kunnen deze met een druk op de knop van je toestel verwijderd worden.

Google Files Go Bad Joke Detector

Pakfiets van Coolblue

Webwinkel Coolblue wil dat pakketjes op de meest liefdevolle manier aankomen bij klanten. Hiervoor heeft het de Pakfiets geïntroduceerd. Hierop zit een Pakketverzorger die voorzichtig rondfietst. De pakfiets is voorzien van een nachtlampje, zodat ze niet bang zijn in het donker, een dekentje en een gordel. De webwinkel haalt nog meer uit de kast voor de fietsdienst.

Efteling voor baby’s

Iets minder tech-gerelateerd, maar toch wel een erg geslaagde actie; is die van de Efteling. Hierbij wordt de Python achtbaan ook geschikt gemaakt voor baby’s; zo zien we in onderstaande video.

OnePlus PeiCoin

OnePlus zegt met een eigen crypto-munt te komen, te vergelijken met de Bitcoin. Hieronder vind je de video-teaser van het bedrijf, waarin het aangeeft binnenkort met meer informatie te komen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel