Dit zijn de beste 1 april 2017 grappen van Google en andere tech-bedrijven

Google en andere techbedrijven hebben verschillende nieuwe producten en diensten aangekondigd. Het is vandaag 1 april 2017 en verschillende bedrijven spelen hier op in. Denk aan de slimme tuinkabouter van Google, hebben we in Nederland geen regen meer dankzij Google Wind en T-Mobile komt met een slim kledingstuk. We hebben de verschillende video’s en ideeën op een rij gezet.

1 april grappen van Google

Gisteren schreven we al over Pac-Man in Google Maps, wat speciaal voor 1 april is toegevoegd aan de app en website. Google heeft vandaag verschillende video’s naar buiten gebracht. Hierin werden nieuwe producten voorgesteld die het leven slimmer moeten maken.

Google Wind

In Nederland publiceerde Google de nieuwe dienst Google Wind, die een eind moet maken aan het regenachtige weer in Nederland.

Google Gnome

Daarnaast is er Google Gnome, een slimme tuinkabouter voor in de tuin. Er is een duidelijke link met de digitale assistent; Google Home. Dat leverde onderstaande, hilarische video op.

Google en andere techbedrijven hebben nog meer video’s naar buiten gebracht. Denk aan een team dat je helpt om virtual reality nog beter te ervaren, of de slimme kleding van T-Mobile.

Bubble Wrap Keyboard

Google Japan heeft een nieuw toetsenbord ontworpen waarbij er gebruik gemaakt wordt van bubbeltjesplastic. Het ‘hippe’ toetsenbord kan zelfs een geur laten ruiken. We raden je bij deze video aan de ondertiteling aan te zetten.

Duolingo Emoji

Moeite met de betekenis van emoticons? Daar heeft de app Duolingo wat op bedacht. Hier kun je in vijf minuten je emoji-kennis testen en leren wat een bepaalde emoji betekent. Handig!

Coolblue Pakketvertrager

Webwinkel Coolblue heeft altijd als doel zo snel mogelijk een product bij de klant af te leveren. Maar hoe zou het zijn om het pakket niet direct af te leveren? Met de dienst Pakketvertrager wordt ingespeeld op de wensen van sommige klanten.

Update 12:00 uur: Waar verschillende fabrikanten de 3,5 millimeter audio-aansluiting weglaten, komt Huawei met de Mate 9.2, met twee van deze aansluitingen! Tevens komt Amazon met een speciale huisdieren-versie van Amazon Echo, de slimme assistent die lijkt op Google Home.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel