Tele2 SmartSense app toont een pijnlijk sociaal probleem, gaat dit het oplossen?

Telecomprovider Tele2 komt met een nieuwe applicatie genaamd SmartSense die je veilig over straat laat lopen met je smartphone. Zodra je naar buiten gaat met je telefoon kan je op je scherm blijven kijken zonder dat je terecht komt in een gevaarlijke situatie. Daarnaast heeft de app SmartSense nog drie unieke functies die ongetwijfeld van pas komen in het dagelijks leven.

SmartSense

We kijken met zijn allen steeds vaker op onze telefoon. Struikelen over een stoeptegel, (bijna) tegen een lantaarnpaal lopen en mensen over het hoofd zien, het hoort allemaal er allemaal bij. SmartSense is de nieuwe applicatie van Tele2 die ideaal van pas kan komen voor de fervente smartphone-gebruiker. Zodra je de deur uitstapt begint SmartSense met zijn werk. Wanneer je een gevaarlijke situatie nadert waarschuwt de app je met een licht- en trilsignaal. De gevaren worden herkend op basis van de verschillende sensoren in je smartphone, Bluetooth en NFC. Tele2 SmartSense kan gezien worden als een draagbare radar die nog veel meer te bieden heeft.

SmartSense

Zo is er de functie Buddyview. Hiermee kan je vrienden aan de app koppelen zodat je weet wanneer ze in de buurt zijn. Dan kan je opkijken van je telefoon en even naar ze zwaaien. SmartSense is ook uitgerust met de functie ChickMagnet waarmee je kostbare flirtmomenten niet meer hoeft te missen, wat zorgt voor 100 procent flirtgarantie. De laatste extra functie is DeliciousDude die je waarschuwt als je Tinder-vlam in de buurt is.

Wanneer we SmartSense gaan zien is niet bekend. Volgens Tele2 gaan we de applicatie begin april in de downloadwinkels voor zowel iOS (App Store) als Android (Play Store) zien. Het idee klinkt niet eens zo gek. Maar als we met zijn allen wat minder op onze smartphone kijken, hebben we deze app natuurlijk niet nodig.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel