Google Maps voegt Ms. Pac-Man toe aan app en website voor 1 april

Twee jaar geleden werd Pac-Man toegevoegd aan Google Maps om 1 april te vieren. Dit jaar heeft Google opnieuw Pac-Man van stal gehaald en in een ander jasje gestoken. Met Ms. Pac-Man kun je in verschillende steden aan de gang met de spoken.

Pac-Man in Google Maps

In Google Maps vind je nu een extra feature die tijdelijk is geactiveerd voor 1 april. Je kunt namelijk Pac-Man spelen in de populaire kaartendienst. Voor 1 april 2015 werd Pac-Man ook al toegevoegd aan de app en website, en toen was het de opdracht om aanwijzingen te volgen. Pas toen kon je met Pac-Man.

Je vindt automatisch boven de bekende icoontjes een extra Pac-Man icoontje in Google Maps. Er wordt vervolgens automatisch een stad geselecteerd wat om wordt getoverd tot speelterrein. Vervolgens krijg je vijf levens om de witte bolletjes op te eten en niet in aanraking te komen met de spoken.

In de app is Pac-Man vanaf nu automatisch te vinden. Het klassieke spelletje uit 1980 is daarnaast ook beschikbaar via de website van Google Maps. Onderin beeld zie je daar naast satelliet-weergave de optie ‘munt inwerpen’ waarbij er wordt ingezoomd op een eigen gekozen locatie.

Tip: Bekijk ook de andere geweldige 1 april grappen van Google.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel