Google Maps maakt delen lijsten voor iedereen beschikbaar

Google heeft voor de Google Maps app een nieuwe feature beschikbaar gemaakt voor iedereen. Vanaf vandaag kun je naar hartenlust lijstjes delen met vrienden van prachtige locaties waar je ooit nog eens heen zou willen.

Delen van lijstjes

In de Google Maps app kun je al een tijdje eigen lijsten met locaties aanmaken, maar die functie is zojuist nog beter geworden. Het is namelijk nu ook mogelijk om de lijsten te delen, iets wat al tijden wordt gevraagd vanuit de community. De functie was eerder alleen beschikbaar voor lokale gidsen, nu kan ook jij aan de slag met de lijstjes.

Google Maps lijsten

Wanneer je bijvoorbeeld een vakantie aan het plannen bent met je partner dan is het delen van leuke restaurants, mooie wandelroutes of fraaie uitzichten nu een fluitje van een cent. Via zowel sms, e-mail en social media kun je de lijsten delen met vrienden en familie. De lijsten die je volgt zijn vervolgens zichtbaar in de Google Maps applicatie.

Om gebruik te maken van de Google Maps lijstjes is de laatste versie van de Maps-app benodigd. Via de Play Store ben je altijd voorzien van de meest recente versie.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel