10things app: kleine en frisse reisgids voor steden, door lokale bevolking

De nieuwe app 10things is anders dan een normale reisgids, je installeert de applicatie en vervolgens geeft 10things je tien locaties die je absoluut moet bezoeken. De suggesties zijn onderverdeeld in meerdere categorieën samengesteld door de lokale bevolking uit de betreffende stad.

10things reisgids voor steden

In reisgidsen worden vaak lange verhalen verteld en een beeld geschetst van een stad of land. De start-up 10things denkt dat dit ook anders kan, namelijk door de lokale bevolking te vragen waar zij naartoe gaan. Dat levert verrassende resultaten en nieuwe bestemmingen op die je waarschijnlijk niet in een reisgids tegen zult komen. Onder andere bekende steden als Amsterdam, Londen, Barcelona en Parijs zijn in de app te vinden.

De app werkt met verschillende categorieën waarin tien locaties staan genoemd. Via de applicatie kun je kunst en cultuur, leuke restaurants en uitgaansgelegenheden ontdekken. Door op een locatie te tikken krijg je meer informatie te zien. Niet alleen wordt verteld wat de locatie zo speciaal maakt maar ook prijzen worden getoond. Je kunt vervolgens ook locaties als favoriet aanmerken zodat je bij kunt houden welke plekken je wilt bezoeken.

Download

De 10things app is vanaf vandaag gratis te downloaden uit de Google Play Store.

10things - city guides
10things - city guides
Ontwikkelaar: 10things
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel