32 interessante apps tijdelijk gratis bij Amazon AppStore

Amazon geeft in haar AppStore weer gratis applicaties weg. Tot en met het einde van de maand kan je kiezen uit 32 gratis apps die je kunt downloaden. Onder de applicaties en games die weggegeven worden, zitten diverse interessante toepassingen die je nu kosteloos kunt downloaden.

Amazon AppStore: gratis apps

In de Amazon AppStore worden tijdelijk 32 gratis applicaties en games weggegeven. Deze kunnen tot en met 31 oktober gratis gedownload worden uit de downloadwinkel van Amazon. Er zijn verschillende titels aanwezig die normaal voor één of meerdere euro’s verkocht worden. Wel is ons opgevallen dat niet alle apps even up-to-date zijn.

Amazon Underground apps

In het rijtje met ‘uit 2012’ hebben we de apps Runtastic Pro, AVG AntiVirus Pro, Photo Lab Pro, Bridge Constructor. Andere applicaties die we kosteloos kunnen downloaden zijn Airport Mania en Lego Star Wars Microfighters. Mocht je de applicaties willen downloaden, download dan hier de app Amazon Underground. Die heb je nodig om de apps te installeren. Hier kan je een overzicht vinden van de gratis Amazon-apps.

via Stadt-Bremerhaven

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel