‘Deze 4 toestellen presenteert Nokia op MWC’ (+ nieuwe Nokia 9 renders)

Nokia zal aanstaande zondag vier nieuwe smartphones introduceren op het Mobile World Congress. Niet alleen de Nokia 9 PureView zal hier getoond worden. Van dit toestel zien we nu wel duidelijke beelden, dankzij nieuw opgedoken renders.

Nokia op het MWC: 4 toestellen

Als we de berichten van leaker Ishan Agarwal mogen geloven, komt Nokia met vier toestellen tijdens het Mobile World Congress van 2019. HMD Global zal zondag de volgende toestellen presenteren;

  • Nokia 4.2 (zwart en roze)
  • Nokia 3.2 (zwart en zilver)
  • Nokia 1 Plus (blauw, rood, zwart)
  • Nokia 9 PureView

Als dit lijstje compleet is, dan zou dit betekenen dat we geen Nokia 6.2 of Nokia 7.1 Plus hoeven te verwachten. Ook een opvolger voor de Nokia 5.1 is dan nog niet te zien. Het kan ook zijn dat er nog meer toestellen zullen verschijnen.

Nokia 9 PureView

De focus zal tijdens de persconferentie vermoedelijk komen te liggen op de Nokia 9 PureView. Het is een toestel waar al jarenlang berichten over rond circuleren en zondag zal het hoge woord eruit gaan. De Nokia 4-serie is nieuw, maar er is nooit een 4 of 4.1 uitgebracht.

Nokia 9 PureView

Dankzij dezelfde leaker zien we nu nog meer persfoto’s van de nieuwe Nokia 9. De telefoon zal aan de achterkant beschikken over vijf camera’s die moeten zorgen voor de beste foto’s. In het beeldscherm is de vingerafdrukscanner geïntegreerd en de telefoon zal uitgerust worden met Android One. Hierdoor ben je langere tijd verzekerd van updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel