Nokia 9 Pureview: eerste persfoto laat het toestel volledig zien

Er is een duidelijke persfoto verschenen van Nokia’s nieuwste toptoestel; de Nokia 9 PureView. De smartphone waarover al maanden berichten rondgaan zal vermoedelijk tijdens het Mobile World Congress aangekondigd worden.

Nokia 9 PureView persfoto

De naam Nokia 9 gaat al rond sinds april 2017, en hoe we hem in de huidige vorm hebben gezien, horen we van hem sinds afgelopen zomer. De meeste berichten gaan over de camera van de Nokia 9 PureView. Deze zal namelijk bestaan uit vijf sensoren. HMD Global heeft eerder al (vroegtijdig) een promotievideo gedeeld waarbij we een goed beeld kregen van het toestel. Nu wordt daar een persfoto aan toegevoegd.

Nokia 9 PureView

Met de camera wil Nokia de meeste aandacht trekken, vijf sensoren aan de achterzijde hebben we namelijk nog niet eerder gezien. De andere twee openingen zijn voor de LED-flitser en een andere sensor (mogelijk laser-autofocus). De smartphone zal geleverd worden met Android One, en is daardoor langere tijd gegarandeerd voorzien van updates. Nokia kiest bij de 9 PureView ook voor een vingerafdrukscanner onder het scherm.

We zijn erg benieuwd naar de nieuwe Nokia 9 PureView. Zodra er meer informatie te melden is over het toestel houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel