Nokia 9 PureView: uitgebreide video toont alle highlights van toestel

De Nokia 9 PureView dook vanmorgen op, en nu krijgen we nog meer van de smartphone te zien; in een video zien we nog meer van het toestel.

Nokia 9 PureView video

De Nokia 9 PureView werd vanmorgen nog uitgelekt door leaker Evan Blass. Nu is een duidelijke video verschenen van het toestel waarbij verschillende details uit de doeken worden gedaan. In de video wordt bevestigd dat er inderdaad 5 camera’s aan de achterkant geplaatst zullen worden. Deze zorgen voor nog betere foto’s in omgevingen met weinig licht, en voor meer details en textuur in je foto. Nokia werkt voor de sensoren weer samen met ZEISS.

De Nokia 9 krijgt definitief geen notch, wel een scherm met afgeronde hoeken. De video laat zien dat de ‘9’ een 5,99 inch display krijgt met 2K-resolutie en HDR10. Nokia spreekt in de video over het ‘PureDisplay’.

In het scherm bevindt zich de vingerafdrukscanner. Vanuit de fabriek draait de telefoon op Android 9 Pie. Dankzij Android One ben je langere tijd verzekerd van updates. De accucapaciteit is onbekend, maar de accu kan wel draadloos opgeladen worden. De Nokia 9 PureView krijgt een Snapdragon 845 processor, 6GB RAM en 128GB opslagruimte mee.

Dat de video nu is opgedoken, doet vermoeden dat de aankondiging aanstaande is. Volgens de eerdere berichten zou de presentatie eind januari plaatsvinden. We houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel