Evleaks deelt duidelijke foto Nokia 9 PureView: aankondiging in januari

De aankondiging van de nieuwste high-end smartphone van Nokia staat gepland voor eind januari. Het gaat natuurlijk om de Nokia 9 PureView, waarover we in de afgelopen tijd al veel hebben gehoord, en waar we nu een foto van zien. De periode is echter opvallend.

Nokia 9 aankondiging eind januari

Niet tijdens de CES in Las Vegas begin januari en ook niet tijdens het Mobile World Congress eind februari, maar op een eigen event, eind januari. Om precies te zijn de laatste week van januari. Dat is de periode waarin de aankondiging verwacht wordt van HMD Global. Het bedrijf zal hier naar verwachting de Nokia 9 PureView presenteren. Een nieuwe high-end smartphone welke voorzien zal zijn van vijf camera’s aan de achterkant van de telefoon.

De informatie hierover is naar buiten gebracht door Nokia Anew, een bron die wel vaker informatie lekt naar de buitenwereld over de plannen van Nokia. De aankondiging zou mogelijk plaatsvinden op 27 januari. Er zijn in de afgelopen tijd al veel nieuwtjes en foto’s naar buiten gebracht. Onlangs verscheen de vermoedelijke voorkant van de telefoon nog, en ook de achterkant hebben we meermaals al kunnen aanschouwen.

Nokia 9 PureView

Nadat we eerder een reeks renders hebben gezien van het nieuwe toestel, heeft ook Evan Blass op de laatste dag van het jaar van zich laten horen. De leaker heeft een duidelijke foto gedeeld van de Nokia 9 PureView. Hierop is duidelijk te zien dat de vingerafdrukscanner in het scherm geplaatst zal worden en er aan de achterkant vijf camera’s geplaatst worden. Daarbij beschikt het scherm niet over een notch. De achterkant bestaat uit afgerond glas, de zijkanten uit metaal.

Wanneer er meer bekend is over de nieuwe Nokia 9, dan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Update 19:15: Er is een uitgebreide video uitgelekt met daarin de highlights van de Nokia 9 PureView.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel