‘Aankondiging Nokia 9 PureView op MWC, prijs ligt op 749 euro’

Een bron die bekend is met de plannen van Nokia heeft teleurstellend nieuws te melden over de Nokia 9 PureView. Waar de aankondiging eigenlijk deze maand nog verwacht werd, is deze enkele weken opgeschoven. Er is nu meer bekend over de releasedata en de prijs van de smartphone.

Nokia 9 PureView op MWC

Op het Mobile World Congress zal Nokia haar nieuwe high-end smartphone presenteren. Het gaat hier om de (al heel) lang verwachte Nokia 9 PureView; de smartphone welke voorzien zal zijn van vijf camera’s aan de achterzijde. Hoewel er in de afgelopen tijd al veel is gedeeld over het toestel, is er nu nog meer informatie.

Nokia 9 render

Eerder leek het erop dat HMD Global de smartphone in januari zou presenteren. Maar dit gaat volgens een insider hem niet meer worden. Nokia zou de aankondiging van het nieuwe toestel opgeschoven hebben naar het Mobile World Congress. Dit vindt eind februari plaats in Barcelona. Een gewaagde stap, want daar zullen smartphones met een Snapdragon 855 gaan zien, terwijl de Nokia 9 een Snapdragon 845 processor meekrijgt. Hoewel veel gebruikers dit niet echt zullen merken, blijft het op papier een toestel met ‘verouderde’ hardware.

Dezelfde bron deelt ook gegevens over de prijs van de nieuwe smartphone. De Nokia 9 PureView zal een prijskaartje krijgen van 749 euro. Op het MWC zullen we naar verwachting ook de Nokia 6.2 gaan zien, en mogelijk nog meer toestellen. DroidApp zal je uiteraard ook op de hoogte houden van de gebeurtenissen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel