’49 Samsung-smartphones en tablets krijgen update naar Android 10′

De echte smartphoneliefhebber wacht met smart totdat zijn of haar fabrikant de update naar Android 10 beschikbaar stelt. Er is nu een update-overzicht opgedoken van Samsung; welke toestellen kunnen de update verwachten?

Android 10 voor Samsung

Er is een overzicht online verschenen waaruit duidelijk wordt dat 49 modellen van de Koreaanse fabrikant bijgewerkt worden met een update naar Android 10. Afgaande op dit bericht, wordt duidelijk dat de Galaxy S8, S8+ en Note 8 niet meer de update hoeven te verwachten. Dit is op zich in lijn met eerdere vlaggenschepen van Samsung; daarvoor worden nog langere tijd beveiligingsupdates verspreid, maar verschijnen er in totaal twee Android-upgrades. Die zijn reeds verspreid voor de S8-serie en Note 8.

Uiteraard zal Samsung de S10- en S9-serie updaten, net als alle toestellen die recent zijn uitgebracht in de A-serie en de J-serie. Hieronder vallen opvallend ook de Galaxy J4, J4+, J6 en J6+. Tevens zullen de Galaxy J3, J5 en J7 uit 2018 deze update krijgen. Samsung zal Android 10 volgens dit schema ook uitrollen naar de betaalbare Samsung Galaxy A10 en Galaxy M20, ditzelfde geldt voor in totaal vier tablets.

Samsung update Android 10

Het schema laat niet zien wanneer de Android 10-update voor de verschillende Samsung-toestellen wordt uitgerold. Wanneer hierover meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte. Laten we dit overzicht nog wel met een korrel zout nemen; Samsung heeft zelf nog niets officieel laten weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel