9292 app compleet in het nieuw: een eerste preview

Voor het uitstippelen van je reis kun je van verschillende applicaties gebruik maken, waaronder de 9292 app. Deze applicatie krijgt een grote update, en we kunnen je hier alvast een eerste preview van geven.

9292 app

Voor het uitstippelen van reis met het openbaar vervoer, kun je de 9292 app gebruiken. De huidige versie van de applicatie gaat alweer een tijdje mee, en dus kan de app wel weer een lik verf gebruiken. Dat vonden de ontwikkelaars ook, en die zijn nu druk bezig met het realiseren van een nieuwe versie van de 9292 app.

DroidApp heeft alvast toegang gekregen tot de nieuwe 9292 app, Hierdoor kunnen we je alvast een eerste voorproefje geven op de nieuwe applicatie. Direct valt het nieuwe design op. Op het startscherm heb je direct de mogelijkheid een route uit te stippelen en kun je ook je trajecten en favoriete haltes op het startscherm plaatsen. Ideaal, zodat je niet heel de app door hoeft te navigeren.

Bij het plannen van je route zie je direct de verschillende reismogelijkheden. Je ziet de verschillende vervoersmiddelen, de reistijd en direct de prijs in één overzicht. Nog steeds is het mogelijk om een geplande reis te delen met anderen of in je agenda op te slaan. Je kunt door de verschillende reisadviezen vegen zodat je een eerdere of latere reismogelijkheid te zien krijgt. Moet je te voet, dan kun je de loopnavigatie starten; waarbij de 9292 app Google Maps voor je opent.

Nieuwe functionaliteit in de toekomst

We hebben toegang tot de eerste versie van de beta. De feedback wordt door de ontwikkelaars gebruikt om de applicatie verder te verbeteren. Echter staan er nog veel meer nieuwe functies op de planning.

Marco Langendam van 9292 laat aan DroidApp weten dat er gewerkt wordt aan verschillende features. In de toekomst moet het mogelijk worden om een huurfiets als voor- en natransport te selecteren, dus niet alleen lopend. Daarbij kun je gaan plannen met opgeslagen contactgegevens uit je adresboek en kunnen vertrektijden opgevraagd worden, direct op het homescherm.

Marco meldt dat de beta op dit moment nog niet compleet is om de huidige app te vervangen. Dit moet in de komende tijd gaan veranderen. Pas als de ontwikkelaars helemaal tevreden zijn, zal de nieuwe 9292 app uitgerold worden naar iedereen. Wanneer dit is, kan nog niet gezegd worden. Dit is mede afhankelijk van de feedback.

Beta

De beta-versie wordt getest onder een gesloten groep gebruikers. Naast een Android-app zal er ook een nieuwe iOS app beschikbaar komen. Je kunt je nog aanmelden als tester via deze link.

9292 reisplanner OV + e-ticket
9292 reisplanner OV + e-ticket
Ontwikkelaar: 9292
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel