Nieuwe aanwijzingen gevonden: wordt het Android 8.0 Orangina?

De definitieve versienaam van Android O is nog altijd niet bekend. Al langere tijd gaan er berichten rond over Oreo, Octopus en zo nog een aantal. Nu duikt ineens de naam ‘Android 8.0 Orangina’ op en ook hiervoor zijn weer verschillende aanwijzingen gevonden.

Android 8.0 Orangina?

Volgens de laatste berichten wordt de definitieve versienaam van Android O bekend gemaakt op 21 augustus, over een klein weekje dus. Google houdt ons echter in spanning en heeft in de afgelopen tijd ons al vaak op het verkeerde spoor gezet. Onlangs dook bijvoorbeeld Android 8.0 Octopus op als easter egg in de nieuwste developer preview. Nu gaan er berichten rond over Orangina als nieuwe versienaam.

Android 8.0 Orangina

Orangina is een frisdrank, lijkt op sinas en is vooral in Frankrijk een populaire drank. Het verschil met sinas is de intensere smaak en kleine snippertjes sinaasappel die erin zitten. In een trainingsprogramma van Best Buy wordt nu in de training mogelijk verwezen naar de naam Android 8.0 Orangina. Het is niet helemaal duidelijk of dit gewoon ‘vulling’ is, of dat Best Buy iets weet wat wij niet weten.

Toeval of niet, Hiroschi Lockheimer van Google twitterde eind juli een foto waarin we (toevallig?) ook de naam Orangina voorbij zagen komen. Wat ons betreft is Orangina een prima naam, maar wat vind jij? Of ga je liever voor Oreo?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel