Achterkant Huawei P10 nu ook uitgelekt: zonder vingerafdrukscanner

Volgende maand komt Huawei met een opvolger van de Huawei P9, zo is de verwachting. Enige tijd geleden kregen we een beeld te zien van de Huawei P10, waarbij we het licht gebogen display kregen te zien. Nu is ook de achterkant van de Huawei P10 opgedoken, maar zonder vingerafdrukscanner.

Nieuwe Huawei P10 foto’s

Van de Huawei P10 zijn nieuwe foto’s opgedoken. De introductie van het nieuwe vlaggenschip voor 2017 staat gepland voor 26 februari, voorafgaand aan het Mobile World Congress. Het toestel zal de Huawei P9 opvolgen. De foto’s die nu opgedoken zijn, bevestigen opnieuw de eerder verschenen foto’s.

Huawei P10 achterkant

De Huawei P10 krijgt een fysieke home-button, daar waar Samsung met de Galaxy S8 hier juist vanaf lijkt te stappen, met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Dit betekent dat de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, die we sinds de Huawei P8 zagen, zal verdwijnen. De P10 komt vermoedelijk als standaard versie op de markt en als Edge-versie met een licht gebogen scherm.

Ook zien we de dual-camera, waarvoor Huawei wederom samen heeft gewerkt met Leica. Het is in dit stadium nog niet met zekerheid te zeggen dat dit definitief de vormgeving wordt van de Huawei P10. Echter doen alle berichten samen dit wel vermoeden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel