Adblock browser voor Android verschenen in Play Store

De reclamevrije browser Adblock is uitgebracht in de Google Play Store. Met de browser kan je voortaan surfen zonder te worden platgegooid met advertenties. Eerder verscheen de applicatie al als beta-versie voor Android.

Adblock in Play Store

De ontwikkelaars van de geliefde toepassing Adblock hebben de Android-app van Adblock uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf vandaag kan de applicatie gratis gedownload worden. Om de browser te gebruiken is Android 2.3 Gingerbread of hoger nodig. Adblock Browser werd enkele maanden geleden al uitgebracht als beta-versie.

Adblock browser

Opdringerige en storende reclame zal altijd geblokkeerd en verborgen worden in de browser. Niet opdringerige advertenties zullen niet standaard geblokkeerd worden in Adblock browser, maar dit kan eenvoudig ook uitgeschakeld worden.

Adblock browser

In de Adblock browser is ook een leesmodus aanwezig, waarmee overbodige elementen verborgen worden en de aandacht compleet naar het artikel zelf wordt getrokken. Ook is er integratie voor apps toegevoegd. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een artikel op DroidApp, direct ook in de DroidApp App kunt bekijken. Je vindt hiervoor de snelkoppeling in de adresbalk van de browser.

Adblock browser

De browser heeft nog veel meer mogelijkheden zoals de zoekmachine instellen en het importeren van bladwijzers en de geschiedenis uit de andere systeem-browser. Adblock browser is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Adblock Browser: snel & veilig
Adblock Browser: snel & veilig
Ontwikkelaar: eyeo GmbH
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel