AdBlock Plus browser definitief uitgebracht voor Android

De beta-versie van de AdBlock Plus browser is definitief uitgebracht. De AdBlock browser zorgt ervoor dat je reclamevrij kunt internetten. De browser heeft qua vormgeving veel weg van Firefox.

AdBlock Plus browser

AdBlock Plus browser is verschenen voor Android. Het gaat om een beta-versie van de nieuwe browser, die gratis beschikbaar is voor Android. Afgelopen week schreven we al over de AdBlock browser. Wat de browser zo speciaal maakt is dat het de advertenties uit websites filtert, hierdoor kan je direct de content bekijken die je wilt zien.

Adblock plus browser

Goed om te weten is dat niet alle advertenties verborgen zullen worden. Zogenoemde niet opdringerige-reclames die op de zogeheten ‘acceptabele lijst’ staan, zullen wel getoond worden. Het is bij de instellingen mogelijk om ook deze vorm van advertenties uit te schakelen.

Je kan je vanaf nu aanmelden voor de beta-versie van AdBlock Plus browser. Vanaf daar kan je de applicatie middels een APK-bestand direct downloaden op je smartphone. In juli of augustus willen de ontwikkelaars een uitgebreidere versie uitbrengen voor Android. In deze versie zou het mogelijk moeten worden om tracking te blokkeren en krijgt het een betere malware-bescherming.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel