Adobe Photoshop Sketch, Fix en Comp CC uitgebracht voor Android

Adobe heeft deze week drie nieuwe applicaties gelanceerd voor wie graag op zijn Android toestel foto’s wil bewerken. Waar Photoshop Fix en Sketch bedoeld zijn om foto’s te bewerken is Comp CC voor het maken van mock ups en wireframes.

Drie nieuwe apps van Adobe

Met Photoshop Sketch kun je als gebruiker op je Android toestel tekeningen maken waarbij je toegang hebt tot 11 verschillende tools. Denk hierbij aan opties zoals het aanpassen van kleur, transparantie en tekengrootte. Tekeningen kunnen vervolgens ook in Photoshop en Illustrator bewerkt worden. Via Capture CC kun je eigen penselen aanmaken die je in de app kunt gebruiken.

Photoshop Sketch

Photoshop Fix doet precies wat de naam doet vermoeden, namelijk het repareren van foto’s. Je kunt gemakkelijk foto’s retoucheren of kleine aanpassingen maken om je foto nog sterker te maken. Deze app is voorzien van talloze mogelijkheden, van het aanpassen van contrast tot het veranderen van gezichtsuitdrukkingen.

Photoshop Fix

Comp CC is de derde app die Adobe lanceert deze week. De app Comp CC is vooral bedoeld voor mensen die graag onderweg een wireframe of mock up willen maken. Handig als je onderweg een geweldig idee verzint en gelijk uit wilt werken tot een concreet idee. Alle drie de apps zijn te downloaden via de Google Play Store via onderstaande links

Adobe Photoshop Sketch
Adobe Photoshop Sketch
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis
Adobe Photoshop Fix
Adobe Photoshop Fix
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis
Adobe Comp
Adobe Comp
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel