Adobe Premiere Rush CC videobewerking-app in 2019 naar Android

Adobe is van plan om in 2019 de videobewerking-app Adobe Premiere Rush CC uit te brengen voor Android. Nu al is de software beschikbaar voor onder andere iPhone en desktop. De videobewerkingssoftware richt zich op YouTubers en social media contentmakers.

Binnenkort bewerken met Adobe Premiere Rush CC

Het duurt nog even voordat de Android versie van Adobe Premiere Rush CC verschijnt. De software is een uitgeklede versie van het bewerkingsprogramma Adobe Premiere Pro. Rush CC werd eerder dit jaar al aangekondigd op VidCon, een speciale conferentie voor online video.

Android gebruikers moeten volgend jaar makkelijk video’s kunnen bewerken in de software van Adobe. Zo kunnen aan video’s makkelijk elementen toegevoegd worden, en uit elk apparaat geïmporteerd worden. Ook kan je video’s bewerken op kleurniveau. Ben je eenmaal klaar met het bewerken van je video dan kan je rechtstreeks vanuit de app de video delen naar alle bekende netwerken.

Rush CC kost 10 euro per maand voor een persoonlijk account, werk je met een team dan kost dit 20 euro en bedrijven betalen 30 euro voor de dienst. Een datum waarop Rush CC beschikbaar wordt voor Android heeft Adobe niet bekend gemaakt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel