ADW Launcher 2 eindelijk in Play Store: Nougat-functies voor iedereen

Enige maanden geleden begonnen de ontwikkelaars van ADW Launcher met het testen van een compleet nieuwe versie van de app. Na maanden van beta is ADW Launcher 2 nu voor iedereen beschikbaar. Daarbij is de premium versie van de launcher ook nog met korting beschikbaar. Tevens bevat de nieuwste versie functies uit Android Nougat, maar dan ook voor eerdere Android-versies.

ADW Launcher 2

ADW Launcher 2 is vanaf nu voor iedereen te downloaden uit de Google Play Store. De nieuwe versie van de applicatie brengt een hoop verbeteringen, waaronder het vernieuwde design. Ooit was ADW Launcher één van de populairste launchers voor Android, maar in de afgelopen jaren is de applicatie naar de achtergrond geschoven.

Functies uit Android 7.0 Nougat

In juni werd de beta-versie uitgebracht van ADW Launcher 2. De nieuwe versie brengt verschillende verbeteringen. Denk aan de ondersteuning voor Android 7.1 Nougat launcher shortcuts en zelfs voor eerdere versies van Android. Wel is deze dan wat beperkter bij eerdere versies. De app is compleet herschreven en er zijn elementen verwerkt uit Pixel Launcher. De changelog is lang en bestaat uit veel nieuwe functies.

Nieuw in ADW Launcher 2 is bijvoorbeeld een vernieuwd menu met instellingen, een nieuwe manier om widgets en snelkoppelingen te plaatsen, slimme kleurselectie en categorieën in de app-drawer. Ook zijn er verschillende opties voor labels, kleuren, mappen, icoontjes en nog veel en veel meer.

Downloaden

ADW Launcher 2 is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Met de premium-versie krijg je toegang tot nog meer functies. Tijdelijk is de prijs hiervan verlaagd met 45 procent.

ADW Launcher 2
ADW Launcher 2
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel