Google Pixel Launcher nu verkrijgbaar in Play Store

De Google Pixel Launcher die op de nieuwe Google Pixel-smartphones te vinden is, is vanaf nu ook te downloaden uit de Google Play Store. Helaas is de nieuwe Pixel Launcher niet voor iedereen te downloaden.

Pixel Launcher in Play Store

Google heeft nu twee verschillende Launchers in haar eigen Google Play Store staan. De standaard Google Launcher is door iedereen te downloaden en te gebruiken. De nieuw gelanceerde Pixel Launcher is dat jammer genoeg niet. De Pixel Launcher is bedoeld voor de nieuwe Pixel-smartphones. Door de publicatie in de Google Play Store maakt Google het zichzelf makkelijk om de launcher van updates te voorzien.

De launcher onderscheidt zich met een live weer-widget, ronde app-icoontjes en snel toegang tot alles wat Google te bieden heeft. De Pixel smartphones zijn nog niet verkrijgbaar in Nederland en België, een datum waarop dit wel het geval zal zijn is niet bekend. Mocht je toch in het bezit zijn van een Pixel of Pixel XL dan kun je de launcher downloaden uit de Google Play Store.

Vanmiddag bracht Google ook haar eigen app ‘Google Wallpapers‘ uit waarmee je voortaan kan kiezen uit tal van nieuwe achtergronden.

Pixel Launcher
Pixel Launcher
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel