Nova Launcher 5.0 brengt Pixel features naar iedere smartphone

De populaire launcher Nova Launcher markeert haar vijfde verjaardag met versie 5.0. In deze nieuwe versie vinden we functionaliteiten van de Pixel smartphones terug. Nu kan je op iedere smartphone gebruik maken van bijvoorbeeld de snelkoppelingen.

Nova Launcher 5.0

Met de nieuwe update van Nova Launcher krijgen smartphones met Android 5.1 en hoger ook functies die je op de Pixel smartphones tegen komt. Zo kun je bijvoorbeeld door het maken van een veeg beweging de lijst met apps openen. Natuurlijk is ook de herkenbare Pixel zoekbalk in Nova Launcher 5.0 te vinden.

Nova Launcher 5.0 beta

Het zoekvenster toont ook drie nieuwe tabbladen met frequent gebruikte apps, nieuwe apps en recent geopende applicaties. De dubbeltik en veeg bewegingen in Android 7.1 zijn ook te vinden in Nova. Naast bewegingen is er ook een nieuwe scherm vergendelingsmethode te vinden in Nova Launcher.

Nova Launcher 5.0 beta

De nieuwe versie van Nova Launcher is te vinden in de Google Play Store, maak je gebruik van Nova Launcher dan krijg je versie 5.0 automatisch aangeboden in de komende dagen.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel