Afbeelding laat mogelijk Sony Xperia X (2017) zien; ‘The New Xperia X’

Sony komt naar verwachting met een nieuwe generatie van de Sony Xperia X-serie. Nu is een foto opgedoken van het toestel dat vermoedelijk de naam ‘New Xperia X’ meekrijgt. De Sony Xperia X (2017) zal de huidige ‘X’ opvolgen, die vorig jaar tijdens het Mobile World Congress werd gepresenteerd.

Sony Xperia X (2017)

Sony zal zoals het er nu naar uitziet ook dit jaar nieuwe smartphones presenteren. Daarbij kunnen we naar verwachting ook een nieuwe generatie verwachten van de Xperia X. De huidige Sony Xperia X-serie werd gepresenteerd tijdens het MWC in 2016. Sony hoopte vooral de consument te overtuigen met het design en minder aandacht te besteden aan de specificaties. Echter zorgde dit niet voor het gehoopte succes. Inmiddels heeft Sony twee andere erg goede toestellen op de markt; de Sony Xperia X Compact (review) en de Sony Xperia XZ (review).

Sony Xperia X (2017)

Minder rondingen, meer scherm

Voor het nieuwe jaar heeft Sony een nieuwe versie van de Xperia X klaarstaan. Het toestel is nu opgedoken op het internet. Wat opvalt is dat het toestel niet zoals de vorige versie een ronde, maar een hoekige behuizing meekrijgt. Dit zagen we eerder ook bij de X Compact en XZ. Ook de schermranden zijn minimaal waardoor het scherm groter kan zijn. Vermoedelijk beschikt ook de Sony Xperia X (2017) over een vingerafdrukscanner, geïntegreerd in de power-button aan de rechterkant.

Sony Xperia X
De huidige Sony Xperia X

‘The New Xperia X’

De Sony Xperia X (2017) krijgt op de foto de naam ‘New Xperia X’ mee, waarbij we ook het nieuwe beeldmerk zien van de lijn ‘Xperia’. Onder de naam wordt de hashtag/slogan #TheGreatest getoond. Of dit toestel definitief de nieuwe Xperia X is, is niet te verifiëren. Wat opvalt is namelijk dat volumetoetsen bij de Xperia X tot dusver aan de rechterkant geplaatst waren, op de foto is dat nu links.

Ook is niet bekend wanneer Sony met een nieuwe X zal komen. De mogelijkheid bestaat dat dit tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaat gebeuren. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel