Albert Heijn Insecten app toont belang kleine diertjes

Albert Heijn neemt je de komende tijd mee op insectensafari samen met het Naturalis Biodiversity Center. Tijdens deze spaaractie kan je insectenplaatjes en tattoos sparen om je verzamelalbum compleet te maken. Ook is er een speciale gratis insecten app waarmee je meer te weten komt over het belang van insecten.

Albert Heijn’s top insecten

De blauwe grootgrutter heeft de komende periode weer een leuke spaaractie waarbij insecten de hoofdrol hebben gekregen. Samen met dr. Freek Vonk en diverse boeren kom je meer te weten over waarom de kleine diertjes zo belangrijk zijn. In het verzamelalbum vind je daarom veel informatie over verschillende insecten zoals bijen en vlinders, waar je ze kunt vinden en wat ze betekenen voor onze voedselvoorziening.

AH Insecten app

Albert Heijn, Naturalis en dr. Freek Vonk roepen iedereen op om in het weekend van 13 en 14 april mee te doen met de Nationale Bijentelling. Van de 360 soorten bijen en hommels die we in Nederland hebben is circa de helft bedreigd. Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel bijen er rondom ons te vinden zijn.

Insecten app

Er zijn tientallen verschillende insecten te verzamelen. Met de Insectenapp van Albert Heijn komen de diertjes echt tot leven door gebruik te maken van augmented reality (AR). De insecten applicatie is gratis te verkrijgen voor Android en iOS.

AH Insecten
AH Insecten
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel