Albert Heijn voorziet Appie app van handige voedingswaarde-weergave

Er is een interessante update verschenen voor de Appie app van Albert Heijn. Vanaf nu heb je nog sneller inzicht in de voedingswaarden in producten. Denk aan de aanwezigheid van zout, suiker en calorieën. Maar er is meer.

Appie app met voedingswaarden

Supermarktketen Albert Heijn heeft een nieuwe update klaargezet in de Google Play Store. Gebruikers van de Appie app krijgen vanaf nu beter inzicht in de voedingswaarden van producten. Deze konden eerder al teruggevonden worden bij producten, maar daarvoor moe(s)t je wel een aantal stappen doorlopen. Van vaak gekochte producten krijg je het voortaan in één oogopslag te zien.

Wanneer je in de Appie app naar ‘meer’ gaat en vervolgens kiest voor ‘eerder gekocht’ kun je de voedingswaarden bekijken, gebaseerd op een eenheid per 100 gram. Je kunt kiezen uit zeven verschillende onderdelen van de voedingswaarden. Het gaat om suikers, zout, verzadigde vetten, vezels, kcal (calorieën), koolhydraten en eiwitten. Je ziet ze vervolgens op de productafbeelding terug in het overzicht.

De update voor de Appie app is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel