AH Voetbal app: verzamel je Eredivisie voetbalplaatjes op je smartphone

Supermarktketen Albert Heijn laat je deze twee maanden weer voetbalplaatjes uit de Eredivisie sparen. De nieuwe spaaractie laat je ook plaatjes verzamelen van de Oranje Leeuwinnen. De AH Voetbal app helpt je met het verzamelen van je voetbalplaatjes.

AH Voetbalplaatjes app

Van 2 januari tot en met 24 februari 2019 kan bij Albert Heijn weer gespaard worden voor voetbalplaatjes. Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvang je een set van vier voetbalplaatjes. Er zijn in totaal van het seizoen 2018-2019 292 voetbalplaatjes met spelers, coaches, teamfoto’s en clublogo’s. Daarnaast zijn er ook plaatjes van de Oranje Leeuwinnen, de spelers van het vrouwenelftal.

De gespaarde plaatjes kun je verzamelen in het verzamelalbum. Daarin vind je niet alleen interessante weetjes over de voetbalclubs, je krijgt ook tips van coaches en spelers.

AH Voetbal app

De app

De app geeft je echter nog meer mogelijkheden voor de verzamelliefhebber. Met de applicatie wordt voetbalplaatjes ruilen nog makkelijker gemaakt. Dit omdat je de voetbalplaatjes via de AH voetbalplaatjes app kunt scannen en op kunt slaan in je digitale verzameling. Je ziet direct welke je nog mist, en zo je vrienden om hulp vragen.

AH Voetbalplaatjes app

Tevens vind je er alle statistieken per club. Welke speler heeft de meeste tackles op zijn naam staan en wie maakt de meeste doelpunten? Je ziet het allemaal terug in de applicatie van de Albert Heijn. Een andere optie is om bij de spelers achter de schermen te kijken. Tevens kun je van jezelf een sterspeler maken door een foto te maken waarop je te zien bent met het shirt van je favoriete voetbalclub.

Downloaden

De AH Voetbal app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

AH Voetbal
AH Voetbal
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel