Airbnb brengt handige update uit voor Android-app

Verhuurplatform Airbnb heeft een kleine, maar handige update uitgebracht voor de Android-app van de gelijknamige dienst. Airbnb brengt vaker een verbeteringsupdate uit voor Android en nu is Airbnb aangekomen bij versie 4.1.0.

Airbnb wordt steeds populairder. Met Airbnb kan je kiezen voor unieke vakantieaccommodaties, verblijven of dergelijke woningen om tijdens je vakantie in te verblijven. Er zijn al meer dan 6000.000 advertenties, verspreid over meer dan 34.000 steden. De applicatie biedt vele mogelijkheden om te filteren op soort verblijf, en natuurlijk ook op prijsklasse en voorzieningen.

airbnb

Met de update die vandaag is uitgebracht door Airbnb is het mogelijk om de beschrijvingen van een advertentie te vertalen naar je eigen taal. Via de website van Airbnb was dit al langer mogelijk, maar via de applicatie kon dit (vreemd genoeg) nog niet. De vertalingen worden uitgevoerd met Google Translate, en zinnen kunnen daardoor minder lekker lopen. Maar beter een beschrijving in minder goed Nederlands, dan een heel bericht in het Zweeds of Chinees.

De update voor Airbnb is via onderstaande button direct te downloaden uit de Play Store.

Airbnb
Airbnb
Ontwikkelaar: Airbnb
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel