AirDroid 3.2 uitgebracht met verschillende vernieuwingen

AirDroid 3.2 is uitgebracht in de Google Play Store. Vanaf nu kan je genieten van nog meer functies. Met AirDroid kan je je telefoon op afstand beheren en één van de nieuwe functies is het synchroniseren van het klembord tussen je telefoon en computer.

AirDroid 3.2

In de Play Store is een update uitgebracht voor de app AirDroid. Versie 3.2 voegt verschillende opties toe waarmee je nog meer uit de app kunt halen. Vanaf nu wordt het klembord met gekopieerde tekst op je computer direct doorgegeven aan je telefoon en vice versa.

Airdroid nearby

Je kunt tekstvelden op je telefoon invullen via het toetsenbord van je computer. Deze functie, genaamd AirIME, vervangt dus als het ware het toetsenbord van je telefoon. Voor deze functie is de nieuwste versie van de desktop-toepassing noodzakelijk voor Windows en Mac OSX.

Met AirDroid kan voortaan ook het scherm van je telefoon gedimd worden als je gebruik maakt van AirMirror. Daarnaast kan je Skype- en Line-gesprekken beantwoorden vanuit een pop-upmelding. Via onderstaande button kan de nieuwste versie van de app gedownload worden.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel