AirDroid: grote update met handige functies

AirDroid, een programma waarmee je draadloos je telefoon kunt beheren via de browser of pc-software, krijgt een flinke update met erg handige nieuwe functies. De functies hebben de naam ‘Nearby’ en ‘Friends’.

AirDroid

AirDroid is bezig met het uitbrengen van beta-versie 3.0.4.2. Deze versie heeft een aantal erg handige functies aan boord die het programma nog beter moeten maken.

Airdroid nearby

Met ‘Nearby’ kan je bestanden uitwisselen met apparaten die zich in hetzelfde netwerk bevinden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als jij en je collega’s in een kantoor bestanden over willen dragen. De Nearby functie is beschikbaar op Mac, Windows en Android. Op deze manier kan je gemakkelijk de functie gebruiken.

Airdroid friends

‘Friends’ is een andere handige fucntie. Deze optie geeft gebruikers de mogelijkheid om mensen als vriend toe te voegen. Wanneer iemand je vriend is, kan je met diegene bestanden uitwisselen, ook al bevindt diegene zich niet in je buurt. Je kan vrienden uitnodigen via e-mail of direct via de applicatie als diegene in de buurt is.

Airdroid friends

AirDroid 3.0.4.2 bevindt zich momenteel nog in beta-fase. De update zal later pas publiekelijk beschikbaar komen in de Play Store. Je kan je wel aanmelden voor de beta-groep van AirDroid. Daar kan je je aanmelden als tester, waarna je de update kan downloaden uit de Play Store.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Ontwikkelaar: SAND STUDIO
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel