AirDroid 3.2.2 update brengt schermopname, verbeterde back-up en meer

AirDroid is een handige toepassing om vanaf je computer je telefoon te beheren. Bijvoorbeeld om bestanden uit te wisselen of om andere handelingen op je smartphone uit te voeren. Met de update naar versie 3.2.2 is AirDroid uitgebreid met een groot aantal handige functies. Denk hierbij aan schermopname en een verbetering in de batterij-efficiëntie.

AirDroid 3.2.2

De ontwikkelaars van AirDroid hebben een nieuwe update uitgebracht in de Google Play Store. De Android-app van AirDroid is uitgebreid met verschillende extra functies. Vanaf je computer kan je met het desktop-programma of de webversie van AirDroid het scherm van je telefoon opnemen. Het bestand wordt uiteindelijk als video opgeslagen, waarbij je ook de audio kunt opnemen.

AirDroid 3.2.2

Na de update wordt er ook efficiënter met de accu omgegaan. Volgens de ontwikkelaar van de app zorgt de optimalisatie van het batterijverbruik voor een besparing van 65 procent. Premium-gebruikers van AirDroid kunnen vanaf nu gebruik maken van de video back-up functie. Hiermee kunnen filmpjes op het mobiele apparaat gemakkelijk opgeslagen worden op de computer als deze zijn verbonden met hetzelfde netwerk. Voor deze functie is ook desktop-versie 3.2.2 nodig, die uitgerold zal worden binnen enkele dagen.

De update voor AirDroid is vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel