AirDroid 3.5 voor PC: meer mogelijkheden bestandsbeheer voor Android

Met AirDroid kun je vanaf je computer allerlei handelingen op je smartphone uitvoeren. Van het sturen van een SMS tot het installeren van apps. In AirDroid was al een bestandsbeheer functie aanwezig, maar deze heeft nu een volledige make-over gekregen met veel verbeteringen.

AirDroid 3.5

Met de Files functie kun je nog makkelijker door bestanden op je smartphone of tablet bladeren. Met de manager kun je ook bestanden op een SD-kaart benaderen. Daarnaast kun je eenvoudig allerlei acties uitvoeren die je van een bestandsbeheer mag verwachten zoals aanmaken van mappen en het kopiëren en plakken van bestanden.

AirDroid 3.5.0

Bestanden die je download vanaf het toestel of verstuurt naar het toestel zijn zichtbaar in een apart scherm. Je kunt met de functie nu hele mappen in een keer naar je smartphone verzenden. Ook handig is de snel toegang tot je foto’s waarbij deze in galerij vorm getoond worden. Bij de galerij zijn uiteraard ook knoppen aanwezig om foto’s te downloaden of te verwijderen. De update voor AirDroid 3.5.0 is nu beschikbaar via de Google Play Store.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Ontwikkelaar: SAND STUDIO
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel