AirDroid 4.0 uitgebracht: nieuw design en offline bestanden delen

AirDroid heeft zojuist AirDroid 4.0 uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van de applicatie brengt een vernieuwd design en meer functies. AirDroid maakt het makkelijk om bestanden uit te wisselen tussen bijvoorbeeld je smartphone en je computer. We zetten de nieuwe functies voor je op een rij.

AirDroid 4.0

AirDroid 4.0 is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. De nieuwe interface en vormgeving van de Android-app maken de applicatie prettiger in de bediening. Daarbij vind je verschillende onderdelen voortaan in de balk onderin beeld.

AirDroid 4.0

Nearby

Dankzij Nearby ondersteuning wordt het mogelijk om offline binnen je omgeving bestanden uit te wisselen. Hierbij dienen allebei de toestellen AirDroid geïnstalleerd te hebben. Vervolgens wordt er middels een speciale technologie gezocht naar apparaten in de buurt. Hierbij is dus geen internetverbinding noodzakelijk. Volgens AirDroid is deze manier van gegevens uitwisselen mogelijk met hoge snelheid. Het is ook mogelijk om via WiFi bestanden uit te wisselen met elkaar.

AirDroid 4.0 maakt het ook mogelijk om voortaan vanaf een ander apparaat, je account uit te loggen op een ander apparaat. Ook zijn er meer opties beschikbaar in het tabblad ’tools’.

AirDroid 4.0 nearby

Downloaden

Via onderstaande button kan je AirDroid 4.0 gratis downloaden uit de Google Play Store.

AirDroid: File & Remote Access
AirDroid: File & Remote Access
Ontwikkelaar: SAND STUDIO
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel