Unified Remote: bestuur je PC via je smartphone met uitgebreide app

In bepaalde situaties kan het erg handig zijn om je PC of laptop te besturen vanaf je smartphone. Met Unified Remote verander je je smartphone in een controller voor je computer. Unified Remote is erg uitgebreide applicatie en ook nog eens makkelijk in te stellen.

Unified Remote

Wanneer je de app Unified Remote voor het eerst opent vraagt het om in te loggen met je Google-account of met je e-mailadres. Vervolgens krijg je een e-mail met daarin een link om de applicatie op je PC of laptop te installeren (Windows, Mac en Linux worden ondersteund), zodat het kan communiceren met je telefoon. Dit gaat via je WiFi-verbinding.

Eenmaal geïnstalleerd op je PC of laptop kun je meteen verbinding maken met je smartphone. In de gratis versie kun je 18 programma’s besturen vanaf je smartphone. Zo kun je je muis besturen en tekst typen op je smartphone. De betaalde versie ondersteunt onder andere maar liefst 90 programma’s, widgets en ondersteuning voor Android Wear.

Downloaden

Unified Remote is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De betaalde versie kost € 3,29.

Unified Remote
Unified Remote
Ontwikkelaar: Unified Intents
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel