Albert Heijn voegt (eindelijk) Bonuskaart toe aan Appie App

De Appie app van Albert Heijn heeft een update gekregen. Met de fijne update is het vanaf nu mogelijk om de bonuskaart op te vragen via de Appie App. Ideaal als je, net als ik, met regelmaat je bonuskaart vergeet.

Bonuskaart in Appie app

Albert Heijn heeft de Android-app uitgebreid met een nieuwe feature; Mijn Bonuskaart. Zoals de naam al aangeeft kun je vanaf nu de bonuskaart van de supermarktketen ophalen in de applicatie. Je hebt op deze manier altijd je bonuskaart in binnen handbereik. Je vindt de optie terug in het zijmenu als je bent ingelogd met je AH-account.

Appie app bonuskaart

Wanneer de Bonuskaart wordt geopend, licht het scherm op naar de maximale helderheid. Hierdoor wordt het mogelijk om de streepjescode te scannen bij het zelfscannen of bij de kassa. Wanneer je je Air Miles ook aan je bonuskaart hebt gekoppeld vind je deze ook terug in de app door naar links te swipen, over de bonuskaart.

De Appie update wordt uitgerold via de Play Store. Mocht je de applicatie nog niet hebben, dan kun je deze downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel