Albert Heijn Tech app: ontdek technologie met Techie

Albert Heijn lanceert een nieuwe actie waarbij het ontdekken van technologie centraal staat. Je kunt een robotje genaamd Techie allerlei kunstjes leren door plaatjes te verzamelen. Hiervoor heb je natuurlijk wel de Albert Heijn Tech app nodig.

Albert Heijn Techie app

Vanaf maandag 4 juni ontvang je bij 10 euro aan boodschappen vier tech plaatjes. Deze tech-plaatjes kan je gebruiken om de robot Techie tot leven te wekken. De Albert Heijn Tech app gebruikt augmented reality om de robot in je huiskamer of keukentafel te tonen. Door het tech-plaatje te scannen laat je de robot een nieuwe beweging maken. Je kan hierbij ook meerdere combinaties maken zodat de robot uitgebreide moves leert.

Albert Heijn Techie app

Door de plaatjes te scannen programmeer je de robot en maak je dus op een leuke manier kennis met technologie. De supermarkt is hiervoor een samenwerking aangegaan met het Nemo Science Museum onder het mom van Tech is te gek. Je kunt de Techie app gratis downloaden uit de Google Play Store voor Android en de Appstore voor iOS.

De actie met de tech plaatjes en de Techie app loopt van 4 juni tot en met 1 juli. Naast plaatjes om de robot mee te programmeren vind je ook andere plaatjes waarop proefjes staan die je thuis kunt uitvoeren. Er zijn in totaal 160 kaarten.

AH Tech
AH Tech
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel