Alcatel Idol 5 duikt op in benchmark: krachtige smartphone met Nougat

Alcatel is mogelijk bezig met een nieuwe smartphone; de Alcatel Idol 5. De opvolger van de Idol 4 die vorig jaar werd uitgebracht moet beschikken over prima specificaties. Deze technische gegevens zijn nu opgedoken in een benchmark.

Alcatel Idol 5 in benchmark

In juni vorig jaar kwam de Idol 4-smartphone van Alcatel uit in Nederland. De Idol 4 werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress dat jaar, maar dit jaar zagen we nog geen vlaggenschip van Alcatel. Wel kwam het merk met de lichtgevende Alcatel A5 LED, de Alcatel U5 en Alcatel A3. Nu zijn er berichten opgedoken over de mogelijke Alcatel Idol 5.

Alcatel Idol 5 benchmark

De Alcatel Idol 5 benchmark geeft aan dat het toestel de productcode Alcatel 6060 meekrijgt. Het is dus nog niet zeker dat Idol 5 de naam wordt, maar de kans lijkt wel groot. Het toestel zal voorzien zijn van een MediaTek MT6757 octa-core processor met een rekenkracht van 2.3 GHz. Daarbij zal de telefoon voorzien zijn van een 5,2 inch Full-HD beeldscherm, 32GB opslagruimte, een 12 megapixel camera, 8 megapixel front-camera en Android Nougat.

Zodra er meer bekend is over de Alcatel Idol 5 houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel