Alcatel lanceert 24-karaats Shine Lite smartphone en is duurste Alcatel ooit

Alcatel komt met een nieuwe gelimiteerde variant van de Alcatel Shine Lite smartphone. Dit toestel komt namelijk voor een flinke prijs beschikbaar met een 24-karaats afwerking. Interesse?

24-karaats Alcatel

Een Alcatel voor 1000 euro? Nee, het is echt waar. De fabrikant heeft een speciale limited edition aangekondigd van de Alcatel Shine Lite. Deze smartphone werd vorig jaar tijdens de IFA geïntroduceerd en is beschikbaar in de kleuren wit of goud. Nu is er de Black & Gold-editie met een 24-karaats gouden afwerking. Deze heeft een glazen voor- en achterkant en is dus zwart aan de voor- en achterzijde, goud aan de zijkanten.

De specificaties van deze versie van de smartphone zijn overigens gelijk met die van de ‘normale’ Shine Lite. Dat betekent dat het toestel beschikt over een 5,0 inch HD-display, een 13 megapixel camera, 16GB opslagruimte en een 1.3 GHz quad-core processor. Alles over deze telefoon vind je via onderstaande button op de Alcatel Shine Lite pagina.

De speciale 24K-editie van de Shine Lite is voor 1000 euro te koop bij Belsimpel. We zijn benieuwd hoeveel exemplaren Alcatel hiervan gaat verkopen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel