Alcatel presenteert nieuw flagship: Alcatel 5V met notch en dual-camera

TCL, de fabrikant van BlackBerry en ook Alcatel, heeft de Alcatel 5V aangekondigd. De smartphone is voorzien van een notch, een flinke accu en een dual-front camera aan de voorzijde van de telefoon.

Alcatel 5V met notch

De Alcatel 5V is het nieuwste vlaggenschip van Alcatel. Het toestel is voorzien van een stijlvol design met het gebruik van glas. Aan de voorkant van de smartphone is een 6,2 inch beeldscherm geplaatst met een notch aan de bovenzijde. De resolutie van dit scherm is 1500 x 720 pixels, HD+ resolutie dus. Ook is er een 8 megapixel camera voorop. De Alcatel 5V wordt voorzien van een 12MP+2MP dual-camera achterop met LED-flitser, scènedetectie en nog meer.

Alcatel 5V

De smartphone wordt aangedreven door een MediaTek Helio P22 octa-core processor met een snelheid van 2.0 GHz. Er is 3GB RAM-geheugen aanwezig op het toestel en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Alcatel levert de telefoon ook met een flinke accu van 4000 mAh. Aan boord is verder Android 8.1 Oreo en komt leverbaar in de kleuren blauw en zwart voor 199 dollar.

Het toestel wordt volgens Alcatel in geselecteerde markten uitgebracht. Het is onbekend of het toestel ook in België en Nederland verschijnt. Er is een lichtpuntje; we hebben het toestel al op de Nederlandse website zien staan. We zijn benieuwd!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel