Aldi gooit Sony Xperia E5 in aanbieding: dit moet je weten

Supermarktketen Aldi komt in de komende week met een aanbieding van de Sony Xperia E5. Deze Android-telefoon wordt tijdelijk voor een lagere prijs aangeboden. De Xperia E5 wordt omschreven als een prima smartphone met een 5,0 inch display en Android Marshmallow. Wat moet je weten over het toestel en over de aanbieding? We zetten het voor je op een rij.

Sony Xperia E5 bij Aldi

Vanaf komende woensdag, 30 november 2016, heeft de Aldi weer een smartphone in de folder staan. Deze keer is het de beurt aan de Sony Xperia E5. Dit toestel is sinds juli op de markt en biedt een 5,0 inch HD-display. Maar het toestel heeft meer te bieden.

De Sony Xperia E5 heeft een 13 megapixel camera die afhankelijk van de situatie kiest voor de beste instellingen. Tevens is er een 5 megapixel front-camera. Onder de motorkap bevindt zich een MediaTek MT6735 1.3 GHz quad-core processor, aangevuld met 1,5GB RAM. De 16GB aan opslagruimte kan je uitbreiden met een geheugenkaart.

Sony Xperia E5 Aldi

Sony heeft de smartphone voorzien van Android 6.0 Marshmallow met de eigen Xperia UI skin. De accucapaciteit bedraagt 2300 mAh en er is natuurlijk ondersteuning voor 4G, WiFi, NFC, GPS, Bluetooth en er is een FM-radio.

In de aanbieding

Vanaf woensdag 30 november 2016 ligt de Sony Xperia E5 bij alle Aldi supermarktvestigingen. In het verleden bleek bij dergelijke acties dat je het beste op tijd kunt komen om een toestel te kunnen bemachtigen. De prijs tijdens de aanbieding bij de Aldi bedraagt 175,00 euro en op is op. Overigens is alleen de zwartgekleurde versie in de aanbieding.

Hiermee ligt de prijs iets onder de verkoopprijs bij andere winkels in Nederland. Mocht je de Sony Xperia E5 nu al willen bemachtigen, dan betaal je ongeveer 180 euro. Voor een compleet overzicht van alle prijzen, abonnementen en de specificaties, raadpleeg je de Xperia E5 pagina via onderstaande button.

Lees ook: Sony Xperia X Compact tijdelijk met 100 euro cashback

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel