AllCast Receiver laat media streamen naar elk Android-apparaat

AllCast heeft de applicatie AllCast Receiver uitgebracht, waarmee het mogelijk wordt om naar elk Android-apparaat media te streamen. AllCast was al eerder een populaire applicatie om media te streamen naar bijvoorbeeld de Google Chromecast. Met AllCast Receiver worden de mogelijkheden verder uitgebreid.

AllCast heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store; AllCast Receiver. AllCast Receiver maakt het mogelijk om vanaf een ander Android-toestel media te streamen naar andere Android-apparaten.

De foto’s, video’s en andere multimedia kan niet alleen naar een andere Android-smartphone of tablet gestuurd worden, maar ook naar een PC of mediaspeler met het Android besturingssysteem.

Wanneer de andere persoon de AllCast Receiver applicatie heeft geïnstalleerd, kan de multimedia uitgewisseld worden tussen beide Android apparaten. Als de applicatie de andere AllCast Receiver heeft gevonden, zal hij in het overzicht weergegeven worden van apparaten.

AllCast Receiver is gratis te downloaden, maar zijn er wel een aantal beperkingen. Voor €3,65 kan de volledige versie van AllCast aangeschaft worden, waarna de app zonder beperkingen is te gebruiken. De gratis applicatie van AllCast kan hier gedownload worden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel