Amsterdamse AT5 app vernieuwd met nieuw ontwerp

De Amsterdamse omroep AT5 heeft de Android-app bijgewerkt met een vernieuwde vormgeving. Met de nieuwe AT5 app zijn er ook handige functies toegevoegd. Hierdoor wordt de nieuws-app voor Amsterdam nog prettiger in gebruik.

AT5 app

De Android-app van de omroep uit Amsterdam, AT5, heeft een update gekregen. Met de nieuwe versie van de applicatie is een geheel vernieuwde vormgeving doorgevoerd waardoor de applicatie zich een stuk fijner laat bedienen. In beeld van de app krijgen gebruikers direct de mogelijkheid om de nieuwsredactie te tippen over een item.

AT5 app

AT5 heeft de app uitgerust met ondersteuning voor push-berichten bij nieuwe nieuwsberichten. Daarnaast is het mogelijk je eigen nieuws te uploaded en kan je live meekijken naar nieuwsgebeurtenissen in Amsterdam. Ook het delen van nieuws werkt makkelijker.

AT5 app

Naast het laatste nieuws vind je ook de weersverwachting en de verkeersinformatie in de AT5 app. Via de optie ‘Uitzending Gemist’ kan je programma’s van AT5 terugkijken op je smartphone of tablet. Want ook voor de tablet is de AT5 app inmiddels geschikt. De nieuwe AT5 app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

AT5 app

AT5
AT5
Ontwikkelaar: AT5
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel