Huawei Partnerstore in Amsterdam officieel geopend

Huawei heeft de deuren haar eerste Europese partnerstore geopend in Amsterdam. In de partnerstore kun je het beste van Huawei ervaren, DroidApp was er bij!

Huawei Partnerstore officieel geopend

Om 10:00 uur werd de partnerstore officieel geopend door Wonder Wang, CEO van Huawei Nederland, Onno Rip, directeur Retail en E-tail T-Mobile en Edwin van der Sar, oud-keeper en marketing directeur voor Ajax. De partnerstore die te vinden is in de Amsterdamse Kalverstraat is een primeur voor Huawei en Europa.huawei-opening-partnerstoreVoor de winkel hadden tientallen Huawei-fans zich verzameld voor de officiële opening van de partnerstore. De Huawei P8 is vanaf vandaag verkrijgbaar.huawei-partnerstore-eerste-klant

Assortiment

In de Huawei Partnerstore zijn naast smartphones als de nieuwe Huawei P8, Huawei P8 Lite en Huawei Ascend G7 ook de nieuwe talkbands en Huawei’s eerste smartwatch te ervaren. Daarnaast zijn in de winkel ook diverse WiFi oplossingen zoals hotspots en WiFi voor in de auto te vinden. Voor de Ajax fans zijn er speciale smartphonecovers verkrijgbaar.huawei-p8-p8liteHuawei timmert al jaren stevig aan de weg en verkocht vorig jaar 75 miljoen smartphones wereldwijd. Met een fysieke winkel wil Huawei het merk meer zichtbaarheid geven en de consument informeren over wat het merk te bieden heeft.

Speciale aanbieding

Ter gelegenheid van de officiële opening hebben Huawei en T-Mobile vandaag een unieke aanbieding. Een Huawei P8 en 24 maanden 50% korting op een T-Mobile stel samen stel bij abonnement. Voor deze unieke aanbieding zul je wel naar de Kalverstraat 25 in Amsterdam moeten afreizen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel